Advertentie plaatsen

Start Zakelijke goederen Winkel Transacties

shopify webwinkel

Samenvatting
  • € 400,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Shopify webshop

Op de fotos is te zien dat de producten een lange naam hebben dit hebben wij aangepast wilt u een kijkje nemen hoe deze winkel er nu uitziet en overweegt u te kopen app of bel dan naar 0687878689 tot 11 uur berijkbaar. 


Alleen de import van producten zijn door ons gemaakt eventuele automatisering is aan u zelf mocht u alle bestelling handmatig doorvoeren is daar ook een optie tot. De producten die wij hebben gekozen te verkopen is een van de 10 meest verkochte producten namelijk tassen.
De webshop komt met volledig geschreven Bedenk/retourbeleid, betaalmethodes, Garantie en klachten, Levertijd en verzendkosten pagina's.

Webshops in de shopify exchange worden rond de 10.000 euro verkocht als deze een winst bereiken van 500 euro per maand. Aangezien wij alleen webshops bouwen maken wij geen reclame voor deze webshops.

Met 111 producten te verkopen is dit een grote webshop wij adviseren u de bestellingen te automatiseren in de instellingen. 

 

Nieuwe klanten nodig ? Adverteer dan op Levelmarkt!
Nieuwe klanten nodig ? Adverteer dan op Levelmarkt! Kopen, verkopen, verhuren, ruilen en promoten. Adverteer! Plaats gratis je advertentie
nikita scheers
nikita scheers
veendam
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord