Advertentie plaatsen

Start Diensten en Vakmensen Webdesign

Vanaf €450,00 ex btw goedkoop een Magento 2 webwinkel laten mak

Samenvatting
  • € 450,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Magento 2 is de perfecte oplossing voor online ondernemers die opzoek zijn naar een professionele webshop. Ons team kan al vanaf €450 ex btw een professionele Magento 2 webshop voor u bouwen met het standaard luma theme van Magento.

Wilt u liever een Magento 2 shop met een premium theme laten ontwikkelen? Met het Porto Theme kunnen wij al vanaf €600 ex btw een mooie online winkel voor u maken.

Wij installeren inbegrepen in de prijs iDeal voor u via Sisow of Mollie. Naast iDeal kunt u via Sisow en Mollie ook betalingen ontvangen met PayPal, Bancontact, Giropay en Bitcoin.

Wanneer wij een webwinkel voor u ontwikkelen bent u de eigenaar van deze shop. Er komen geen extra maandelijkse kosten bij voor de bouw van uw winkel. Voor het hosten van de shop heeft u bij ons al een professioneel Magento 2 hosting pakket vanaf €30 ex btw per maand.

Ons team van ervaren Magento 2 professional helpt u ook graag bij het ontwikkelen van custom Magento 2 extensies.


Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze diensten.

URL: webdesign-studenten.nl/magento-2-webwinkel-prijzen

 

Phone: 020-894 3813
Email: info@webdesign-studenten.nl

Nieuwe klanten nodig? Adverteer dan op Levelmarkt
Nieuwe klanten nodig? Adverteer dan op Levelmarkt Kopen, verkopen, verhuren, ruilen en promoten. Adverteer! Plaats gratis je advertentie
Webdesignstudenten
Webdesignstudenten
Amsterdam
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord