Advertentie plaatsen

Start Diensten en Vakmensen Verhuizers

Verhuizing met totale zorg!

Samenvatting
  • Zie omschrijving
Omschrijving

Gaat u, een kennis, vrienden of familie verhuizen? Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf met verstand van zaken en die met u meedenken om uw verhuizing tot in de puntjes uit te werken?
Denk dan aan ons!

Wij werken uitsluitend met vakbekwame verhuisteams en meubelmonteurs om uw verhuizing efficiënt en professioneel tot een succes te laten verlopen en af te ronden.

U roept en wij komen, voor al uw verhuizingen in binnen en buitenland. Het in en uitladen, inpakken, monteren en demonteren overal hebben wij de juiste gespecialiseerde mensen voor. Tevens kunt u bij ons terecht voor verhuisadvies, particuliere verhuizingen, klein en grootschalige kantoor verhuizingen en ook kunt u bij ons terecht als ophaalservice voor een kleinschalige verhuizing naar een storage-unit locatie.

Desgewenst kunnen wij ervoor zorgen dat uw meubels met uiterste zorg worden gedemonteerd en ook weer worden gemonteerd. Terwijl er zorg word gedragen voor de demontage van uw meubels starten de collega’s met het inladen van uw overige bezittingen in de verhuiswagen. Eenmaal ingeladen rijden we naar plek van bestemming en starten we met uitladen en de monteur gaat uw meubels weer op de gewenste plek voor u monteren.

Dus kortom, heeft u een professioneel verhuisbedrijf nodig die met u meedenkt en uw verhuizing tot in de uiterste perfectie regelt en uitvoert?

Geen probleem, het enigste wat u moet doen is gewoon even Magic Movers bellen!
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan op onze website

Magic Movers voor verhuizing met totale zorg.
 


Jan Tademaweg 10
2031 CV Haarlem
023-5766852

Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar, kijk gerust even op onze site voor meer details.

Nieuwe klanten nodig? Adverteer dan op Levelmarkt
Nieuwe klanten nodig? Adverteer dan op Levelmarkt Kopen, verkopen, verhuren, ruilen en promoten. Adverteer! Plaats gratis je advertentie
Magic Movers
Magic Movers
Haarlem
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord