Advertentie plaatsen

Start Diensten en Vakmensen Bijles, Priveles en groeples

Live Frans leren spreken

Samenvatting
  • Zie omschrijving
  • Nieuw  
Omschrijving

U wilt Franse leren spreken ?

Bij Live Frans leren spreken kunt u uw Franse les op verschillende manieren aanpakken, precies hoe het bij u past. Zo bent u verzekerd van resultaat. Bij Live Frans Leren Spreken kunt u alle frans lessen online volgen via de live calls.

Frans leren spreken specifiek voor uw doelen

De aanpak van uw Frans les op maat volgt altijd hetzelfde stramien. Samen bepalen we uw niveau, motieven en doelen, zodat de les hier optimaal op aansluit. Hiervoor vindt een intake plaats, die uit meerdere stappen bestaat.

Uw doelen voor uw lessen kunnen zijn:

– Conversatielessen Frans, oefenen of verbeteren (met accent)
– Frans leren spreken voor zakelijke doeleinden
– Verhuizen naar Frankrijk of anderen (francofone landen)
– Op vakantie gaan naar Frankrijk of anderen (francofone landen)
– En veel meer…

De lessen zijn voor beginners en gevorderden!

Les programma op maat

Na inventarisatie van uw wensen en doelstellingen maken wij voor u een les programma, dat op u is afgestemd. De lessen vinden individueel plaats via video calls op de dagen en tijden dat u heeft gekozen met de individuele lesduur van 60 minuten (50 minuten). Vaak krijgt u één-op-één les, maar u kunt ook deel uitmaken van een groep met minimaal 2 naar 12 personen en meer als kan.

Hoe gaat een Frans les bij Live Frans leren spreken ?

We beginnen met u en daarna breiden we uit, u bent bijvoorbeeld gisteren naar de winkel geweest om boodschappen te doen of u bent gaan wandelen of iets anders. Door het herhalen van uw alle daagse activiteiten in Franse zinnen leert u het Franse taal snel op te pakken. Zo zult u alles veel beter onthouden en zekerder worden van uzelf. Daarna kunt u vragen stellen. Ook kan het zijn dat u samen met de taalcoach spelletjes, quiz, muziek, films en boeken leest om uw Frans te oefenen. Hierdoor leert u: Franse woordjes (vocabulaire), Franse grammatica, Frans spreken, Frans lezen en Frans schrijven. U zult al snel merken, dat Frans begrijpen en Frans praten u steeds gemakkelijker afgaat.
De laatste 5 uurtjes van de Franse lessen bestaat uit het zo veel mogelijk Frans spreken. Uw (docent) of coach gaat dan samen met u een conversatie aan in het Frans met vertaling, een methode waarbij u door veel te herhalen en veel Frans te spreken heel wat sneller dan normaal de Franse taal zult leren.

Intake (kennis making gesprek) is geheel gratis!

 

Nieuwe klanten nodig ? Adverteer dan op Levelmarkt!
Nieuwe klanten nodig ? Adverteer dan op Levelmarkt! Kopen, verkopen, verhuren, ruilen en promoten. Adverteer! Plaats gratis je advertentie
Frans Leren Spreken
Frans Leren Spreken
Almere
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord