Advertentie plaatsen

Start Diensten en Vakmensen Alternatieve Geneeskunde

Speyertherapie, kortdurend en effectief

Samenvatting
  • Op aanvraag
Omschrijving

Speyertherapie is een kortdurende regressietherapie (gaat terug naar de vroege jeugd) waar de oorzaak van de terugkerende problemen in het huidig leven van iemand worden aangepakt. Met andere woorden de problemen zoals iemand die nu ondervindt moeten een weerspiegeling zijn van hoe hij of zij die als kind ondervond.

 

Door deze manier van werken wordt er zonder omwegen de verdrongen gevoelens, gebeurtenissen en eventuele trauma's opgespoord. Door de intensieve manier van werken wordt diepgang bereikt die met andere psychotherapieën met wekelijkse sessies maar zelden gehaald wordt.

 

Aan het eind van de 10 daagse therapie zijn die ervaringen die naar boven

gekomen zijn van hun lading ontdaan en in het bewustzijnssysteem geïntegreerd.

In deze therapie wordt geen gebruik gemaakt van hypnose of medicatie!

 

Het is niet het veranderen door het krijgen van goede adviezen of inzicht. Dat zijn veranderingen die meer vanuit het verstand komen. De veranderingen die deze therapie teweegbrengt komen vanuit het gevoel. Men wordt vrijer en leert echte vrije keuzes maken.

 

Na een vrijblijvende (niet gratis) intake, en een aantal dagen bedenktijd volgt een afspraak voor de eigenlijke behandeling.

 

U kunt terecht bij Caroline Dekker in:

Zoetermeer, Koraalrood 153, 2718 SB

 

Parkeren is gratis en de praktijk is gelegen op de begane grond en 7 dagen per week geopend.

Nieuwe klanten nodig? Adverteer dan op Levelmarkt
Nieuwe klanten nodig? Adverteer dan op Levelmarkt Kopen, verkopen, verhuren, ruilen en promoten. Adverteer! Plaats gratis je advertentie
Triade Travel
Triade Travel
Zoetermeer
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord